Wanneer u een cursus gaat volgen bij BS Sennenhonden is onderstaande Algemene Informatie van belang.

Doelgroep

De cursussen van BS Sennenhonden richten zich niet alleen op alle Sennenhondeneigenaren, maar ook op alle eigenaren van andere rassen en eigenaren van rasloze honden. Eigenaren van honden met geringe gedragsproblemen zijn ook welkom bij de cursussen, immers zij hebben vaak extra behoefte aan goede begeleiding en BS Sennenhonden is van mening dat met een beetje goede wil, acceptatie, aanpassingsvermogen en hier en daar wat extra aanwijzingen, iedereen een leerzame tijd moet kunnen hebben. Wel vragen wij eigenaren van honden met geringe gedragsproblemen om deze gedragsproblemen even bij de inschrijving te vermelden, zodat wij hiermee dan rekening kunnen proberen te houden houden bij de grootte en/of samenstelling van de groep. Voor eigenaren van honden met meer ernstige gedragsproblemen geldt dat zij beter eerst een individueel traject kunnen volgen. Bij twijfel over de vraag of uw hond kan deelnemen aan een groepscursus verzoeken wij u om vooraf telefonisch contact op te nemen.

Inschrijving

Voor de cursussen van BS Sennenhonden kunt u zich inschrijven via de agenda op de website. Wanneer u zich voor een cursus wilt inschrijven registreert u een account op de website, opent de betreffende cursus in de agenda en plaatst een vinkje bij "Ik neem deel aan dit evenement". Daarna klikt u op de knop "Registreer". U ontvangt direct een e-mail met daarin de gegevens van de cursus waarvoor u zich heeft ingeschreven. Zodra uw inschrijving door ons is verwerkt ontvangt u daarvan per e-mail een bevestiging en een factuur. De bevestiging dient u mee te nemen naar de betreffende cursus.

Cursusgeld

Voor de hoogte van het cursusgeld wordt verwezen naar de beschrijvingen van de afzonderlijke cursussen. Voor alle cursussen geldt dat uw inschrijving pas definitief is, na ontvangst van uw betaling. Houdt u daarom de uiterste betaaldatum op de factuur goed in de gaten en betaal zo snel mogelijk!

Goodybag

Iedere cursus-deelnemer ontvangt bij aanvang van de cursus een Goodybag, met daarin o.a. lekkers en heel veel informatie!

Algemene Cursusvoorwaarden

In aanvulling op bovenstaande zijn de Algemene Cursusvoorwaarden van BS Sennenhonden van toepassing.

 

Eerstvolgende evenement in de agenda

Geen evenementen